DIRTY SHIRT & AUDIOGRAM

DIRTY SHIRT & AUDIOGRAM @ ROLAND GARROS CLUJ NAPOCA

Sambata, 7 Martie , Ora 20

Dirty Shirt si Audiogram, doua din trupele cele mai active din Nord-Vestul Romaniei, vor sustine un recital in Roland Garros Cluj Napoca, pentru promovarea urmatoarelor realizari discografice anuntate in acest an :

Dirty Shirt – “SAME SHIrT DIFFERENT DAY” (album ce va fi inregistrat in studiourile Kallaghan din Franta)

Audiogram: “Better” (EP inregistrat in studioul Liveset ce va fi disponibil la sfarsitul lunii februarie)

agds-web-1

DIRTY SHIRT

www.myspace.com/dsromania


Cu o muzica originala, dinamica, ce imbina intr-o maniera surpinzatoare genuri considerate “incompatibile” (de la industrial metal la folclor, trecand prin new metal, hardcore, alternative, electro, funk…) Dirty Shirt isi autodefineste stilul ca fiind Industrial Carpatin (desi sunt specialisti care-l considera Industrial Mirotic). Evident, trupa nu isi impune absolut nici o limita, atat muzical cat si conceptual. Astfel, Dirty Shirt prezinta piese serioase cu teme sociale (Revolution), subiecte personale sau introspective (Skizo, Tell me why, Loneliness) sau mesaje pacifice (East West); dar in acelasi timp creatii ce ies din standarde si care surprind auditoriul: parodii muzicale (Blagosloveala, 3Color), inspiratii din versurile copilariei (Luna, Sandu Porcu’), prelucrari explozive (Pittbull Terrier, Kentacidis), folcor impins la extrem (UB, Bolnav). Nu ne surprinde faptul ca sunt piese in limba romana, altele in engleza sau chiar in franceza, sarba-tiganeste si maghiara. Cu o prezenta scenica plina de energie, trupa impresioneaza atat pe scenele romanesti cat si cele din strainatate.

AUDIOGRAM

www.myspace.com/audiogramx


Formatia Audiogram si-a inceput activitatea candva in vara anului 2005. Dupa o serie de concerte si schimbari de componenta s-a ajuns la formula finala in iarna anului 2007: Ioana (voce), Dan (chitara), Mihai (tobe si programming) si Cristi (bass). De atunci trupa si-a dedicat timpul pentru a inregistra si a concerta in tara. Anul trecut Audiogram a participat la concursul Manifest Yourself organizat de revista Sunete si s-a calificat in primele 10 formatii noi din Romania. Ca stil trupa canta un rock alternativ cu influente electro intr-o abordare proaspata. Acest an Audiogram se concentreza asupra concertelor si lansarii unui EP de 4 piese.


Informatii suplimentare : www.estvest.org

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s