Lansare noul EP al formatiei Audiogram “Better”

AG Lansare

Audiogram, Asociatia Culturala Est-Vest şi Irish&Music Pub au organizat în data de 26.05.2009, începând cu orele 20:00, concertul de lansare a noului EP „Better” semnat de trupa AUDIOGRAM (Cluj-Napoca, alternative/electro). Invitatii lor speciali au fost trupa MAUSER (Cluj-Napoca, indie). În preţul biletului = 5 Lei a fost inclus si CD-ul.

După mai multe aparatii live timp de 2 ani, pe scena underground, în cluburi clujene precum Roland Garros, Remember Pub, Autograf sau Basement, în Bucuresti la Clubul Ţăranului sau în Arad la Club Frontiera, dar si în aer liber pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca la Festivalul Napoca Music Event sau la Şuncuius, formatia Audiogram a reusit sa lanseze primul lor EP “Better”.

În 2008 au participat la concursul Manifest Yourself, organizat de Revista Sunete, clasându-se între primele 10 trupe de newcomeri si au apărut pe compilatia MyM #9.

Coponenta actuala a trupei: Ioana (voce), Dan (chitară), Cristi (bass) si Mihai (tobe, programming). Printre fosti “audiogrami” se disting Titus (actual Grimus), Călin Cămărăsan si Doru (actuali CUG).

Link-uri:

http://www.myspace.com/audiogramx

http://www.myspace.com/mauserband

http://www.irishmusicpub.ro/

http://www.estvest.org/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s