Interviu Cristian Dorombach aka Piticu

Ieri, 16.07.2009, am realizat un interviu cu Piticu (numele de scena al lui Cristian Dorombach). Nu vă mai spun cine este Piticu… Un simplu search pe Gugle şi aţi rezolvat.

Ideea e următoarea la acest interviu… în premieră naţională! A avut loc prin intermediul celebrului serviciu de micro-blogging Twitter.

Din păcate a fost utilizat hashtagul #twinterviu numai de către mine. Răspunsurile nefiind hashtag-uite. Ceilalţi participanţi la internship au utilizat şi ei acelaşi serviciu pentru a lua interviuri unor persoane alese 🙂 Daţi click pe #twinterviu pentru a afla mai multe detalii.

Vă las să citiţi mini interviul… Ţineţi cont că o întrebare nu trebuia să depăşească 140 de caractere, incluzând adresantul @piticu21 si hashtag-ul #twinterviu. Cred că m-am descurcat onorabil… Voi ce spuneţi?
@piticu21 #twinterviu Cat de important este sa monitorizam ceea ce scriu bloggerii despre organizatia noastra? Pot afecta „viata” organizatiei?

piticu21@metalsilvae care e organizatia voastra? monitorizam … un cuvant dur … adica ceva de genul urmarim ce zic aia si daca nu zic de bine..
piticu21@metalsilvae si daca nu zic de bine se lasa cu penalizari
piticu21@metalsilvae ideea e simpla, faci o chestie, bineinteles ca sunt si alte pareri decat bune dar toate trebuie stranse intr`un mod constructiv

@piticu21 #twinterviu Ce credeti despre trendul actual de a-si lansa fiecare organizatie cate un blog?Le puteti da cateva hinturi
piticu21@metalsilvae dar nu trebuie sa fie un trend, tre sa fie un must! Hinturi? Da, mijlocul de comunicare cu restul lumii … feedback si opinii

@piticu21 #twinterviu Cele mai bune metode de a capta atentia unui blogger asupra evenimentului/organizaţiei sunt..? Dar din perspectiva jurnalistica?
piticu21@metalsilvae salut bloggere … uite ceva ce te va interesa / sau avem pentru tine / noi aducem ceva interesant / nu vreau sa fac spam

@piticu21 #twinterviu Care sunt principalele beneficii pe care le poate obtine o organizatie prin utilizarea uneltelor sociale gen twitter?
piticu21@metalsilvae principalele beneficii: awarness, vizibilitate, interactiune, comunicare, ce mai faci pe twitter … a prieteni !

@piticu21 #twinterviu Care sunt principalele diferente intre PR 1.0 si PR 2.0? Credeti ca ne apropiem de PR 3.0?
piticu21@metalsilvae nu exista nici o diferenta, oricat de online ar fi PR-ul tot cafele face. Cafele si sandwishuri, cand vor trece de gandirea ..
piticu21@metalsilvae asta vom putea sa ne gandim mai departe. … totusi … trebuie stabilit unde se limiteaza pr-ul
piticu21@metalsilvae ca ajunge sa fie un fel de hopamitica in firma ca sa poata termina treaba repede si bine … si cam singurul care se agita
piticu21@metalsilvae Pr-ul e la fel ca pana acum, numai ca mijloacele de comuniare sunt diferite. Ramane de vazut in ce masura le pot adapta

@piticu21 #twinterviu Care sunt principalele beneficii aduse de social media press release comparativ cu cel traditional?
piticu21@metalsilvae reactie imediata, reactie la cald, reactie, feedback, solutii, impresii, usurinta in comunicare, rapiditate mai trebuie?

@piticu21 #twinterviu Ce strategii si tactici ar trebui sa abordam pentru a avea succes in aceasta lume2.0?Putem vorbi de un posibil manual?
piticu21@metalsilvae da, se poate face un manual, dar pentru ca internetul e prea specific pentru orice trebuie adaptat pentru fiecare in parte.
piticu21@metalsilvae strategii si tactici … comunicare si comunicare multa
piticu21@metalsilvae bineinteles si raspuns imediat la vreo duma

Advertisements

2 thoughts on “Interviu Cristian Dorombach aka Piticu

  1. Piticu21 says:

    Iti dai seama ca imi era un pic dificil sa folosesc si eu hastagu ala.
    Plus ca oaresce raspunsuri ti le-am dat de pe mobil. 🙂

  2. metalsilvae says:

    🙂 da corect… iti multumesc inca o data pentru interviu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s