Rockpolis Media a pus in vanzare abonamente de trei zile la festivalurile Metalfest

Festivalurile Metalfest (www.metalfest.eu) vor fi cele mai mari evenimente a lumii muzicii metale în vara anului 2010. Organizatorii festivalurilor renumite ca Summer Nights din Austria, Legacy Festival din Germania şi Metal Dazy din Elveţia au reunit fortele pentru a organiza serialul de festivale cel mai puternic al Europei Centrale. Evenimentele festivalelor vor fi realizate cu profil şi promoţie unică. Organizatorii versiunii din Cehia vor fi cei a festivalului legendar Masters of Rock, iar versiunea maghiară va fi coordonat de echipa Hammer Concerts (http://www.hu.metalfest.eu/?lang=en) împreună cu agenţia austriacă Rock The Nation.

Festivalul de trei zile în Ungaria va avea loc între 21 şi 23 mai 2010, în Centrul de Tineret şi Recreaţie Csillebérc (Budapesta, sector 12, strada Konkoly Hege Miklós nr. 21)

Centrul de Tinere şi Recreaţie Csillebérc este locul ideal pentru un astfel de eveniment pentru că este uşor accesibil din toate punctele Ungarie chiar şi cu mijloace  de transport public. Este situat pe un parc uriaş, păduros, unde fanaticii metalului vor avea locuri nelimitate pentru corturi. În plus poate oferi cazare pentru 1000 de persoane în căsuţe de lemn. Centrul a oferit loc timp de mai multe decenii pentru tabere de tineret, de aceea este perfecţionat în privinţa centrelor sanitare, toaletelor şi duşurilor. De aceea oginizatorii garantează că feastivalul din Ungaria va fie festivalul cel mai civilizat al Europei.

Programul festivalului nu este încă complet, organizarea este încă în curs, dar lista artistilor participanţi este deja distinsă: Nevermore, Hammerfall, Sonata Arctica, Finntroll, Korpiklaani, Death Angel, Deicide, Deathstars, Astral Doors, Elvenking, Marduk, Sabaton, Vader, Eluveitie, Brainstorm, Varg, Leaves’ Eyes, Nightmare, Legion Of The Damned, Decapitated, Powerwolf, Nevergreen, Kalapács, I Divine.

Trupele enumerate vara asta nu apar în faţa publicului maghiar numai la acest festival, iar în Ungaria va fie unicul lor concert în anul 2010.

Lăngă trupele enumerate mai sus se mai adaugă încă 7-10 trupe cunoscute internaţional din care 4-5 sunt foarte populare, dar participă şi trupe underground ambiţioase cu muzică palpitantă şi de calitate.

Scena festivalului: Centrul de Tineret şi Recreaţie Csillebérc (Budapesta., sector 12, strada Konkoly Hege Miklós nr. 21)

Acces:

Cu mijloace de transport public: Pornire la de piaţa Moszkva cu autobuzul nr. 90 până la staţia Gyerekvasút, sau pornire de la piaţa Moszkva cu autobuzul negru nr. 21 până la staţia Normafa

Cu autovehicol: Gara de Sud  – strada Nagyenyed – strada Istenhegyi – strada Eötvös – strada Konkoly Thege Miklós.

Cu autovehicol: autostrada M1, M7 – starda Budaörsi – strada Jagello – strada Stromfeld –  strada Istenhegyi – strada Eötvös – Normafa – Csillebérc

Abonamentele de trei zile deja se pot gãsi si în România la PR&RPM Management (Paranoid Rec./Rockpolis Media): prec.rpm[at]gmail.com, la un pret avantajos: 9.990 forinti maghiar, adicã 159 lei + taxe postalã.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s