Câştigă ultimul album al trupei Dirty Shirt – SAME SHIRT DIFFERENT DAY

Metal Silvae Webzine & trupa Dirty Shirt va ofera ocazia de a castiga ultimul album al trupei, intitulat SAME SHIRT DIFFERENT DAY.

Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi pe adresa metal_silvae@yahoo.com un e-mail cu răspunsul la următoarele întrebări:

Câte albume şi câte demos a lansat trupa de-a lungul existenţei?

Din ce proiect provin membrii trupei Dirty Shirt?

Răspunsul la aceste întrebări le puteţi găsi pe site-ul trupei: www.dirty-shirt.com E-mailul trimis trebuie să conţină şi următoarele date de identificare:

Nume şi prenume

Adresă de corespondenţă

Localitatea

Codul poştal

Judeţul

Câştigătorul va fi anunţat pe data de 12.03.2010 iar CD-ul va fi expediat chiar de către trupa Dirty Shirt.

Manifest, al doilea videoclip de pe albumul “Same Shirt Different Day”, ne arata un DIRTY SHIRT mult mai dark si revendicativ, fata de primul single Pitbull.

Versiunea lunga (ce include New Millennium):

Versiunea scurta:

Making of:

Despre Dirty Shirt

Trupa a fost infiintata la mijlocul anilor 90. Primul demo e realizat in 1996, intitulat “Alone”. Chiar daca influentele principale provin din alternative si progressive metal, trupa reuseste sa creeze o muzica originala, incluzand elemente provenite din orizonturi diverse.

In urmatorii trei ani, formatia participa la mai multe concerte si festivaluri in Romania, deseori fiind recompensata cu premii importante. In 1999 Dirty Shirt castiga premiul intai la festivalul Top T Buzau, ce consta in inregistrarea unui album de studio. In 2000 apare primul album, “Very Dirty”, sub egida casei de discuri Promusic Prod, urmat de un turneu national. On nou demo “Contradictie” este autoprodus la inceputul anului 2001, insa trupa este nevoita sa isi intrerupa activitatea.

Dupa o pauza de trei ani, Dirty Shirt revine cu doua demo-uri “Revolution” si “Different” intr-o noua orientare muzicala: mai industriala si experimentala, partea progresiva fiind mai putin prezenta. Un mic demo “Povestea lui Sandu Porcu” este inregistrat in 2007. Intre timp, trupa realizeaza mai multe turnee in Romania, Ungaria, Franta si Belgia (cu Tripod, Babylon Pression, Zeroscape, Superbutt…) si participa la mai multe festivaluri majore in Romania (Maximum Rock, Samfest, Rock la Mures, Top T, East West Fest) impartind scena cu trupe ca Overkill, UDO, Crematory, Lake of Tears…

In 2009 trupa pregateste noul album “Same Shirt Different Day” (inregistrat in Kallaghan Studio din Franta si masterizat in West West Side Music, SUA) care regrupeaza piese noi dar si cateva “hituri” de pe demourile recente. “Same Shirt Different Day” este un album uman, aratand diferite aspecte ale personalitatii DIRTY SHIRT: haios, agresiv, melancolic, nebun, si de ce nu, cateodata inteligent. In mod natural, veti gasi influente din stiluri diverse: metal, industrial, folclor, funk, electro…Muzical, trupa prezinta doi solisti cu stiluri complet diferite (cantand in romana, engleza, franceza si chiar sarba tiganeasca), sustinuti de rifuri agresive, linii de bas groovy, tobe percutante si clape atmosferice.

Acum, Dirty Shirt este pregatit si nerabdator sa strabata drumurile pentru turneul de promovare Dirty Tour 2010.

One thought on “Câştigă ultimul album al trupei Dirty Shirt – SAME SHIRT DIFFERENT DAY

  1. […] Dirty Shirt, metal silvae, Metal Silvae Webzine, Voices of Silence) Avem un câştigător, pentru CD-ul oferit de către trupa Dirty Shirt, în persoana domnişoarei/doamnei Szasz Eniko din Târgu […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s