Concert caritabil pentru Ioana pe data de 23 mai in club Suburbia

Comunicat

Metal Silvae în parteneriat cu Suburbia organizează în data de 23 mai 2010, începând cu ora 17, un concert caritabil plasat sub sigla “Hai să o ajutăm pe Ioana să aplaude”. Acest concert este ultimul dintr-o serie de 3 concerte organizate în luna mai. Detalii despre acestea găsiţi pe http://www.helpioana.ro secţiunea Evenimente.

Cine e Ioana?

Ioana Maria s-a născut pe data de 15 iulie 2008 fără jumătate din antebraţul drept şi fără mâna dreaptă. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, “Agenezia jumătăţii distale antebraţ şi mâna dreaptă“.

Posibilele cauze pentru acest diagnostic ar fi legate de o substanţă chimică (medicament), un virus sau de o brida (bandă) amniotică ce ar fi împiedicat dezvoltarea normală a mâinii. În unanimitate medicii din străinătate au concluzionat că este vorba despre o bandă amniotică ce a intervenit asupra mânuţei înainte de 4 luni de sarcină.

Descoperită la timp, această problemă ar fi avut şanse de remediere în proporţie de 100%. Nu în România, desigur. Cu un plus de atenţie din partea medicilor, nu aţi mai fi ajuns să citiţi aceste rânduri iar Ioana ar fi fost un copil perfect sănătos.

Cine va urca pe scenă?

Pe scenă vor urca începând cu ora 17.00 următoarele trupe:

Oliver

http://www.myspace.com/trupaoliver

www.olivermusic.ro

Ka Gaia An

http://www.myspace.com/kagaiaan_band

True Mind

http://www.myspace.com/truemindrock

www.truemind-rock.com

DinUmbra

http://www.myspace.com/dinumbra

www.dinumbra.ro

LOST

http://www.myspace.com/lostromania

www.we-are-lost.com

Deadeye Dick

http://www.myspace.com/deadeyeromania

Thunderstorm

http://www.myspace.com/thunderstormmetal

www.thunderstorm.ro

Intrarea se va face pe baza unei donaţii de 20 lei.

Detalii despre seria de 3 concerte găsiţi pe site-ul www.helpioana.ro sau pe blogul Metal Silvae.

Dorim să le mulţumim pe această cale trupelor pentru faptul că au acceptat să cânte pro bono pentru acest eveniment, clubului Suburbia pentru sprijinul acordat şi nu în ultimul rând partenerilor acestui eveniment.

Parteneri:

Metalfan, Metalhead, Metal Monster, rockliber.ro, iconcert.ro, Bestial, CZB, Cartea de Nisip, Star Gossip, Virandy Group, Chili Ideas, Radio Boss, Beauty of Pain

Despre Metal Silvae

Metal Silvae s-a ocupat de promovarea următoarelor trupe Ancient Ceremony (Ger) şi Hrimthurs (Aus), activitate care a dus la organizarea în anul 2005 a unei serii de 3 concerte în România: 2 dintre acestea fiind organizate de către Promusic Prod. şi unul de către Laurenţiu Străuţ în Sibiu, cu trupa Ancient Ceremony, parte a turneului lor european “P.uritan’s B.lasphemy C.all”.

În momentul de faţă, Metal Silvae se ocupă de promovarea trupelor Anthenora (IT) şi Eniggma (Bra).

Detalii despre Metal Silvae găsiţi la adresa www.metal-silvae.com sau https://metalsilvae.wordpress.com

UPDATE: La concert va participa si formatia SOLARIS prin bunavointa domnului Bebe Astur. Clipuri de la concertele formatiei gasiti la: http://www.youtube.com/user/solarisrock

Advertisements

2 thoughts on “Concert caritabil pentru Ioana pe data de 23 mai in club Suburbia

  1. Ka Gaia An says:

    Conceput pentru a fi in ajutorul micutei Ioana, concertul de duminica seara a reunit bunatatea din sufletul oamenilor si pasiunea pentru muzica buna. Felicitari Razvan pentru evenimentul organizat si sa speram ca Ioana va putea sa aplaude cat de curand !

  2. L.O.S.T. says:

    Iti multumim inca o data pentru invitatie, ne-am bucurat ca am putut-o ajuta pe Ioana. A fost foarte bine ca au fost formatii de genuri diferite, cu publicul lor, care chiar daca nu a ramas la toate trupele a contribuit totusi la scopul principal al evenimentului, acela de a strange o suma de bani si de a promova cazul Ioanei. Felicitari si speram sa auzim vesti cat mai bune in curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s