Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion

Stay Metal Forever va invita sambata, 2 aprilie, in Wings Club din Bucuresti.

Locatia: Wings Club
Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.

Incepand cu ora 19.00, pe scena vor urca:

Voices of Silence,
Vepres,
Conflict Mental si
Dark Fusion.

Pentru a va putea face incalzirea in mod corect si regulamentar, va asteptam in club incepand cu ora 18.00, ora de acces pentru public.

Bilet: 10 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Voices Of Silence
http://www.myspace.com/voicesofsilence

Trupa a fost fondata in 1994 iar primul album avea sa iasa pe piata in 2002, cu titlul Thunderground, sub egida Promusic Prod., fiind urmat de o campanie destul de intensa de concerte.
In anul 2008 a fost lansat albumul „The Human Saga”, un album autoprodus, iar lansarea sa facut online pe site-ul oficial al trupei.
In anul 2009, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate, VOS a lansat albumul „The Human Saga” si pe suport CD, o editie limitata pentru fanii si prietenii trupei.
VOS declara pe site-ul oficial:

Per total in acesti ani am compus multe piese, si in ele am altoit tot ceea ce suntem noi: uneori critici, alteori sensibili, dar intru totul pozitivi, dornici de mai bine si de mai frumos, in aceasta lume de gri vulgar. Aceste piese sunt adevarata noastra biografie. In ceea ce priveste prezentul, momentan lucram destul de intens, incercam sa ne improspatam cat mai mult repertoriul, si speram ca publicul, de dragul caruia existam ca si formatie, nu ne-a uitat in lunile in care nu ne-am urcat pe scena.

Vepres
www.myspace.com/vepresband

Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black.
Vepres va transmit urmatorul mesaj:

Ritmurile va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert la care suntem onorati sa participam alaturi de Voices of Silence, cu care am mai impartit scena in Bucuresti in 2009.”

Conflict Mental
http://www.myspace.com/conflictmental

Plictisiti, agasati, satui de extreme puerile, de forme fara fond, de urlete fara cuvinte, de speculatii agresive si de riff-uri fara autori, dar motivati de mediocritate, redundanta si basme cu pretentii de adevar, Dan (percutie), Luchian (chitara solo), Dorin (voce) si mai apoi Liviu (chitara ritmica) si Dragos (chitara bass) isi permit de mai bine de 2 ani luxul bagatelei, ce-o ofera cu gura pana la urechi regilor dezgoliti ai acestei lumi subrede si imediate, pe ritmuri de thrash si hardcore.

La fiecare concert, aceasta trupa se adreseaza celor 2-3 oameni din public pentru care extremele sunt primitive si naive, pentru care albul si negrul nu mai este suficient. Cei ce inteleg ca exista o multitudine de nuante subtile, greu de observat, de clasat si-n special de urmat sunt bineveniti la granita dintre atitudine si delasare. Acolo este conflictul mental. Acceptarea lui este primul pas spre autodepasire.

Dark Fusion
http://www.myspace.com/darkfusionromania

Infiintat la sfarsitul anului 2009, Dark Fusion se vrea a fi un proiect menit sa trezeasca un pic de revolta in sanul oamenilor privind societatea in care ne aflam si sistemul din care facem parte fie ca vrem fie ca nu vrem. Practicand un stil destul de agresiv , o combinative de hardcore old school cu elemente de death si thrash metal, Dark Fusion , promoveaza libertate de exprimare si gandurile pe care le avem vis-à-vis de toate problemele care ne inconjoara fie ele sociale, economice, religioase sau militare. In acest moment trupa presteaza un fusion/hardcore/death metal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s